Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Α) Μέσω Courier (Γενική Ταχυδρομική)

Β) Μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας*

Μέχρι 7 κιλά η χρέωση είναι 3€ και η παραγγελία εκτελείται με Γενική Ταχυδρομική.

*Για παραγγελίες άνω των 7 κιλών οι αποστολές των προϊόντων θα γίνονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Το κόστος ανέρχεται σε 8€ μέχρι 10 κιλά και από τα 10 κιλά και πάνω, το κόστος είναι 10 €.

Χρόνος Παράδοσης

A) Για αποστολές στη Μακεδονία ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

B) Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής. Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στα τηλ.  23210 62952 και 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, λόγω υπαναχώρησης ή λόγω του ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, χωρίς κόστος, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό, η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση του καταστήματος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκαν, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ.  23210 62952 και 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr.