Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρείου 8,Σέρρες

Τηλέφωνο: 23210 62952 / 6946134612

E-mail: info@orthopedikadramba.gr

Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Τετ-Παρ: 09:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00, Τρί-Πέμ-Σάβ: 09:00 – 14:00

Ιστότοπος: www.orthopedikadramba.gr

 

Συναλλαγές – Διαθεσιμότητα

Οι αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ΕΥΡΩ. Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 13% και 24%, ανάλογα την κατηγορία προϊόντως.

Οι τιμές των προϊόντων τα οποία έχουν ένδειξη διαθεσιμότητας δεσμεύονται τη στιγμή της παραγγελίας υπέρ του καταναλωτή. Για προϊόντα τα οποία είναι Μη διαθέσιμα ή Κατόπιν Παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει δέσμευση τιμής. Όλα τα είδη τα οποία βρίσκονται διαθέσιμα στην αποθήκη του καταστήματος μας αποστέλλονται συνήθως εντός 4-7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας τους. Σε αντίθετη περίπτωση εκπρόσωπος του καταστήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα από το e-shop μας με τους εξής τρόπους:

Α) Τηλεφωνικά στα τηλ 23210 62952 και 6946134612, οπότε και θα σας ζητηθούν στοιχεία για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, καθώς και κάποια προσωπικά στοιχεία για την σωστή αποστολή των προϊόντων.

Β) Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με βάση τα στοιχεία της παραγγελίας, το e-shop μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και για να σας ενημερώσει για το κόστος αποστολής των προϊόντων και τον χρόνο παράδοσης. Το e-shop δεσμεύεται στην τήρηση κάθε σχετικής διάταξης περί προσωπικών δεδομένων. Για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στην επιχείρηση από ψευδή στοιχεία, η επιχείρηση μπορεί να αναζητήσει αποζημίωση βάση των σχετικών διατάξεων του αστικού και του ποινικού κώδικα.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας έως τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της (έως 24 ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας). Για ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 23210 62952 και 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής, παρακαλούμε διαβάστε την ενότητα «Επιστροφές προϊόντων» παρακάτω.

 

Τρόποι Πληρωμής

Το e-shop μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης

Kαταθέστε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό μας, θέτοντας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας καθώς επίσης και τον αριθμό της εκάστοτε παραγγελίας. Εμείς στην συνέχεια θα ενημερωθούμε για την κατάθεση του ποσού και θα αποστείλουμε το προϊόν.

ΤΡΑΠΕΖΙΚOI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN:

Alpha: GR6601408100810002002013302

Πειραιώς:GR8201722570005257084838445

Ονόματα δικαιούχων: ΔΡΑΜΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

Β) Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε την ώρα που παραλαμβάνετε το δέμα σας με μετρητά, στο χώρο σας, στον υπάλληλο της courier. (επιπλέον κόστος αντικαταβολής: 3€)

 

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Α) Μέσω Courier (Γενική Ταχυδρομική)

Β) Μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας*

Μέχρι 7 κιλά η χρέωση είναι 3€ και η παραγγελία εκτελείται με Γενική Ταχυδρομική.

*Για παραγγελίες άνω των 7 κιλών οι αποστολές των προϊόντων θα γίνονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Το κόστος ανέρχεται σε 8€ μέχρι 10 κιλά και από τα 10 κιλά και πάνω, το κόστος είναι 10 €.

Χρόνος Παράδοσης

A) Για αποστολές στη Μακεδονία ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

B) Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής. Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στα τηλ. 23210 62952 / 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, λόγω υπαναχώρησης ή λόγω του ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, χωρίς κόστος, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό, η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση του καταστήματος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκαν, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 23210 62952 / 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr.

 

Πολιτική Αντιμετώπισης Παραπόνων

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Καταστήματος μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία. Στα τηλ. 23210 62952 / 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr ή τέλος αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας ή να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

 

Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση και Εγγύηση

Σε όλα τα προϊόντα παρέχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση στα τηλ. 23210 62952 / 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr. Επίσης όλα τα προϊόντα συνοδεύονται με 1 έτος εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς τους.

 

Προϊόντα

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς και των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην αποδίδουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους, όπως χρώμα και υφή.

 

Αποδοχή Όρων Συναλλαγής

Η τοποθέτηση μίας παραγγελίας στο e-shop, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας παραγγελίας, σημαίνει αυτόματα και την αποδοχή των ανωτέρω όρων συναλλαγής.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr

Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

 

Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε και Πότε

Εμείς ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των διαφόρων φορμών επικοινωνίας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό ή αλληλεπιδράτε με ή χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας www.orthopedikadramba.gr

 

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης.

2. Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου email, ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr ,ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην ενότητα για τα Cookies αυτής της πολιτικής απορρήτου.

 

Γιατί και Πως χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

1. Για την παροχή στοιχείων για τον ιστότοπο μας (www.orthopedikadramba.gr) και τις Υπηρεσίες που ζητάτε. Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας www.orthopedikadramba.gr, εμείς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr ή συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας που μας δίνετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά ή την προωθητική ενέργεια. Επίσης, αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των διαφόρων φορμών επικοινωνίας που βρίσκονται στον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σχετικά με εσάς για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

2. Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης. Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

3. Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για λογιστικές, ελεγκτικές και άλλες εσωτερικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστούμε τον ιστότοπο μας www.orthopedikadramba.gr.

4. Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς της ιστοσελίδας μας (www.orthopedkadramba.gr για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης μας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Προστασία και Διαχείριση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.orthopedikadramba.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το www.orthopeidkadramba.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες (SSL Certificates – Let’s Encrypt), οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

Διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr. Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).

 

Παιδιά

Δεν συλλέγουμε, τηρούμε ή χρησιμοποιούμε συνειδητά πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών. Θα λάβουμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα να διαγράψουμε τέτοιες πληροφορίες στην περίπτωση που αντιληφθούμε ότι τις έχουμε συλλέξει.

 

Σύνδεσμοι σε άλλες Ιστοσελίδες

Ως διευκόλυνση προς τους επισκέπτες μας, η ιστοσελίδα μας www.orthopedikadramba.gr μπορεί να παρέχει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους τρίτων εταιρειών ή οργανισμών. Αν κάνετε χρήση αυτών των συνδέσμων θα εξέλθετε της ιστοσελίδας μας και θα συνδεθείτε με τις ιστοσελίδες της εταιρείας ή του οργανισμού που επιλέξατε. Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεν τυγχάνει εφαρμογής όταν εξέλθετε της ιστοσελίδας μας και δεν ισχύει για εκείνους του διαδικτυακούς τόπους που θα συνδεθείτε. Σας συνιστούμε να ενημερώνεστε και να ελέγχετε τις εκεί πολιτικές απορρήτου.

 

Τα Δικαιώματα σας σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Όλοι οι χρήστες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο μας www.orthopedikadramba.gr μπορούν να βλέπουν και να επεξεργάζονται τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός του ότι δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους) μέσω της σελίδας Λογαριαμού. Οι διαχειριστές του ιστότοπου μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες. Επίσης έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων ή ακόμα και διαγραφή αυτών από τις βάσεις δεδομένων μας, επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλ. 23210 62952 και 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr Αυτή η ενέργεια δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

 

Cookies

Στον ιστότοπο www.orthopedikadramba.gr , χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα «cookies» για λόγους κυρίως στατιστικής και συστηματοποίησης της ύλης τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται από το πρόγραμμα περιήγησης στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώριση της ταυτότητας του χρήστη των προσωπικών δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των εν λόγω αρχείων δεδομένων (cookies) χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον για λόγους βελτίωσης της ποιότητας χρήσης της ιστοσελίδας www.orthopedikadramba.gr . Τα cookies βελτιώνουν την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας και μας βοηθούν να την καθιστούμε λειτουργικά αποτελεσματικότερη και αισθητικά καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτό, ενδεικτικά, καταγράφεται ο αριθμός των προσβάσεων στην ιστοσελίδα, ο αριθμός των επιμέρους σελίδων που προβλήθηκαν, ο χρόνος που αφιερώνει κάθε χρήστης στην ιστοσελίδα μας, η διαδοχή των σελίδων που προβλήθηκαν, οι όροι αναζήτησης που οδήγησαν τον χρήστη στην ιστοσελίδα μας, ο τόπος από τον οποίο έλαβε χώρα η πρόσβαση, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε και η γλώσσα στην οποία εμφανίζεται. Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία μεταδίδεται για τεχνικούς λόγους, καθίσταται αυτόματα ανώνυμη και δεν επιτρέπει να συναχθούν οποιαδήποτε συμπεράσματα ως προς την ταυτότητά σας. Ο ιστότοπος www.orthopedikadramba.gr δύναται να λειτουργεί ικανοποιητικά και δίχως την αποδοχή των cookies. Η απόρριψη, ωστόσο, των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να καθίσταται η χρήση της ιστοσελίδας μας (ή τμημάτων αυτής) πιο δύσκολη ή λιγότερο αποτελεσματική ή, σπανιότερα, αδύνατη.

Εφόσον δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστότοπων, με τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας.

 

Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα εργαλείο της Google που βοηθά τους κατόχους ιστοσελίδων και εφαρμογών να κατανοήσουν πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τους τις ιδιότητές τους. Μπορεί να χρησιμοποιεί cookie για να συλλέγει πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση μιας ιστοσελίδας, χωρίς προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για κάθε επισκέπτη. Το κύριο cookie που χρησιμοποιείται από το Google Analytics είναι το cookie “__ga”. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookie του Analytics και τις πληροφορίες απορρήτου.

 

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στον ιστότοπο μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε θερμά να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου τροποποιήθηκε για τελευταία φορά τον Μάιο του 2018 και εναρμονήστηκε πλήρως με τον νέο κανονισμό ΓΚΠΔ «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» (GDPR).

 

Ερωτήσεις και Σχόλια

Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας. Αν επιθυμείτε να υποβάλετε σχόλια ή έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 23210 62952 και 6946134612 ή μέσω email στο info@orthopedikadramba.gr